2012. május 13., vasárnap

1. fejezet - Kezdet

Amerikában vagy a fiúk egyik koncertjére mentél ki. Az első sorban vagy és énekelsz velük, mint mindenki más. Amikor vége a koncertnek gyorsan kimész az épület elé, ahol majd a fiúk kijönnek. Meglátod, hogy hátul nyitva van az ajtó, és senki nem figyel, hát gyorsan besurransz, valahogy ellopózol az őrök mellett, és megtalálod az öltözőket. Véletlenszerűen benyitsz az egyikbe. Nem tudod melyik fiúé, de elbújsz a ruhás állvány mögött. Egyszer csak bejön Niall, te félénken előjössz... Niall meglepődik. Te megkéred h ne dobasson ki, megesküdsz neki, h nem akartál semmi rosszat, csak egy autogramot, és egy közös képet.
Niall nem szól semmit, csinál egy közös képet, utána elővesz egy autogramkártyát, aláírja és ráír még valamit, amit hirtelen nem tudsz elolvasni, majd miközben átadja neked megkérdezi:
Niall: Hogy hívnak?
Te: (Neved)
Niall: Gyönyörű neved van, illik hozzád.
Te elpirulsz.
Niall: Jajj bocsáss meg, nem akartalak zavarba hozni!
Te véletlenül leejted az autogramkártyát.
Niall és te is azonnal utána kaptok. Mind a ketten megfogjátok a kártyát, és vele egymás kezét is... Nagyon zavarba jöttök, majd Niall belenéz a szemedbe és te még jobban elolvadsz, hisz annyit álmodoztál már erről a pillanatról.
Hirtelen hatalmas vágy önt el, hogy megérintsd Niall arcát.
Megérinted. Niall libabőrös lesz.
Te: Bocsi! Nem tudom mi ütött belém!
Niall: Semmi baj!
Majd hirtelen közelebb lép hozzád, ő is megérinti az arcodat, majd megcsókol.
A csók nem tartott tovább 1 percnél, de neked mégis egy örökkévalóságnak tűnt.
Niall: Jajj bocsáss meg! Nem tudom mi ütött belém, egyszerűen nem voltam önmagam ura.
Te: Nem kell bocsánatot kérned. Nagyon élveztem.
Niall: Hát ennek örülök, mert én is.
Ekkor kopogtatnak és odakint megszólal Louis.

1 megjegyzés:

  1. gyorsan írjátok tovább, nagyon jó..leültem a gép elé, elkezdtem olvasni, és azóta várom hogy felrakjátok a 6. fejezetet..NAGYON JÓ!! rakjátok feeeeel légyszi:)!!!!

    VálaszTörlés