2012. május 21., hétfő

5. fejezet - A ház


És itt az ígért dupla rész :) Remélem tetszik :)

----

Amikor bementetek a hatalmas házba lesokkolódtál.
Te: Niall...ez....gyönyörű!
Niall: Hát, nem az én érdemem de köszi.
Niall körbevezetett a földszinten. Volt egy hatalmas nappali, fehér falakkal és halványzöld bútorokkal. Túl rendes volt, úgyhogy tudtad, hogy nem gyakran használják ezt a szobát. Volt egy ebédlő, ahol már nagyobb kupi volt, de ahhoz képest hogy 5 fiú lakik itt, tiszta volt. A konyha úgyszintén. Volt még két fürdőszoba és egy vendégszoba, de azt nem nézted meg alaposabban. A 'túra' végén jöttél rá arra, hogy még nem is láttad a fiúkat.
Te: A többiek merre vannak?
Niall: Fent. Harry valószínűleg még alszik, Louis és Liam videojátékoznak, Zayn pedig... fogalmam sincs.
Te: Akkor felmegyünk?
Niall: Ja, persze.
Felmentetek a lépcsőn és egy széles folyosóra érkeztetek.
Niall: Mondom sorban. Az az ajtó Liam szobájába vezet, mellette Zayné, utána Harryé, Louisé és az enyém. Ott szemben pedig a játékterem van. Ott van most Liam és Louis. És talán Zayn is.
Nem tudtam, hogy melyiket akarod előbb csinálni. Megnézni a kedvenc fiúbandád tagjainak a szobáját, vagy találkozni velük. De Niall eldöntötte helyetted. Olyan, mintha olvasná a gondolataidat.
Niall: Gyere, köszönjünk be a fiúknak, utána megnézzük a szobáikat, oké?
Te: Jól van.
Bementetek az említett játékterembe, ami tele volt szeméttel, ruhával, mindennel. Na ez már hasonlított arra a képre, amit te képzeltél a fiúk házába. Volt ott minden. PlayStation, Xbox, Wii, minden. Louis és Liam éppen a FIFA 2012-vel játszottak, és Zayn pedig nézte őket. Szóval itt van Zayn.
Niall: Sziasztok srácok! Hazajöttünk!
Liam: ...tünk? *ekkor hátrafordult és megpillantott téged* Szia (neved)! Jó újra látni!
A nevedre Zayn felkapta a fejét.
Te: Sziasztok! Titeket is jó újra látni! Hogy megy a játék?
Louis: Szuperül. Vezetésre állok!
Zayn: Dehogy állsz vezetésre Lou! Amúgy hogy vagy (neved)?
Zayn feltűnően flörtölt veled, de ez nem tűnt fel Niallnek. El volt foglalva a játékkal. Leült a fiúk mellé és elkezdett játszani.
Niall: Érezd magad otthon!
Leültél az egyik sarokban lévő kanapéra és figyelted a játékot. Zayn leült melléd.
Zayn: Szóval hogy vagy?
Te: Jól köszi. És ti?
Zayn: Mi is megvagyunk. Tudod...Niall folyamatosan rólad beszél.
Még mindig flörtölt veled, ami egyszerre esett jól, és éreztél bűntudatot. Mivel a bűntudat erősebb volt, ezért próbáltad visszafogottan leállítani.
Te: Tudod, Zayn, szerintem nagyon helyes vagy, de én most Niallel vagyok.
Zayn: Jaj, nehogy félre érts! Megértem, hogy Niallel vagy. Ő gyorsabb volt...
Te: Mi?
Zayn: Semmi....
Összezavarodtál, de mielőtt kérdezhettél volna valamit, Zayn felállt és átment a fiúkhoz. Ekkor Harry besétált a szobába, félkómásan, egy szál alsógatyában. Ledobta magát melléd, de még nem nézett fel.
Harry: Jó reggelt fiú...*felemeli az fejét* MI A SZAR? Mi a... Szia (neved)!
Harry megragadta a mellette lévő párnát és próbálta eltakarni a testét vele.
Te: Szia Harry!
Ekkor Niall észbe kapott, hogy körbe kéne mutatnia a szobákat, úgyhogy lerakta a kontrollert és otthagyta a fiúkat. Először Louis szobáját mutatta meg. Szépen volt berendezve, egy nagy szoba, középen van egy franciaágy, a falnál pedig szekrények és egy kanapé. Utána Harry szobáját néztétek meg. Látszott rajta, hogy most kelt fel, mivel az ágynemű a földön volt. Zayn szobája egyszerű volt, nem volt benne semmi olyan, amit az ember különösnek tart. Liam szobájában az volt a vicces, hogy néhány bútorra matrica volt ragasztva. Valamelyikre egy teknős, valamelyikre egy Batman-jel, stb. És most jött a nagy pillanat. Már csak egy szoba volt hátra. Niall szobája.
Amikor bementetek, Niall azonnal bevetette magát az ágyába, te pedig körülnéztél. A fal fehér volt, de tele volt rakva képekkel. Gyerekkori fotók, poszterek. Az ágya rendbe volt rakva, de a földön láttál egy csomó ruhát. Kérdőn néztél Niallre.
Niall: Jól van na...gyorsan kellett választanom reggel hogy mit vegyek fel, és nem volt időm visszapakolni...
Nevettetek, odamentél az ágy széléhez, Niall felült, majd mélyen egymás szemébe néztetek, és megint érezted, hogy mi fog történni. Niall magához szorított, és elkezdtetek vadul csókolózni. Te rávetetted magad, ő pedig simogatta a feneked. Nem gondoltad volna, hogy Niall ilyen is tud lenni, mert te eddig azt hitted, hogy Niall félénk a lányokkal. De most egyáltalán nem volt az. Még jobban hozzád bújt, fetrengtetek az ágyában, amikor megcsörrent a telefonod...

6 megjegyzés: